DBU Tour dribler forbi Helsingør den 6. og 7. juli 2018

Helsingør Handel (tidligere Helsingør Cityforening) inviterer til DBU tour  

VM-kampe på storskærm, VM i Straffe og Fodboldens dag er blot nogle af de aktiviteter, der er på programmet, når DBU Tour kommer til Helsingør den 6. og 7. juli.

Sidder den altid lige i hjørnet, lukker du bare øjnene og hamrer den i nettet eller er du typen, der laver ”Panenka’, når du sparker fra 11-meter-pletten? Der er mange måder at sparke straffespark på, og nu har du og dit hold mulighed for at tilmelde jer til VM i disciplinen.

VM i Straffe foregår den 6. juli og er for alle over 18 år. Man deltager ved at stille med et hold på fem spillere, hvoraf én af spillerne også står på mål, fortæller bestyrelsesmedlem i Helsingør Handel Kim Backe. Reglerne er simple: det gælder om at sparke bolden i kassen fra straffesparkspletten. Alle semifinalister fra turneringen i Helsingør går videre til finalestævnet, som spilles i København den 15. juli, siger Kim Backe.

Den 7. juli er det så Fodboldens dag, som er på programmet. Det er første gang, at Fodboldens dag er en del af DBU Tour. Til Fodboldens dag vil der være fokus på sjov, leg og fede aktiviteter.

Der vil være spændende konkurrencer som for eksempel en stor FIFA 18-konkurrence, hvor der selvfølgelig er fede præmier til de digitale fodboldstjerner, og så følger vi tæt med i, hvordan verdensstjernerne præsterer til VM, fortæller Kim Backe.

Der vil nemlig løbende blive vist kampe på storskærm, og når touren er i Helsingør er det de afgørende kvartfinaler, som venter, siger Kim Backe.

Det er kun VM i straffe, som kræver tilmelding inden dagen. Fodboldens dag og alle de andre sjove fodboldaktiviteter med fede præmier for alle og landskamp på storskærm, kan man frit møde op til. Du kan blandt andet prøve kræfter med Carlsbergs Goal Shot konkurrence, FIFA 18 turnering på PS4, driblebane, speed cage, turnering i Panna-fodbold, Freestyle Show, Crossbar Challenge og meget mere.

Støtte fra Spar Nord Fonden

Det er desværre ikke gratis at få DBU Tour til Helsingør, men vi er så heldige, at Spar Nord Fonden bidrager med kr. 15.000, hvilket går det muligt for os at afvikle dette arrangement.

Lige som bestyrelsen i Helsingør Handel, tror Spar Nord på, at det er en aktivitet som bringer mennesker til byen og forhåbentlig lægger nogle penge i vores butikker, slutter Kim Backe.

Tilmeld dit hold til VM i straffe på dbu.dk/dbutour. De første hold, som tilmelder sig, sparer 150 kroner. Det vil sige, at det kun koster 250 kr. for et hold. Når early bird-kampagnen er færdig koster det 400 kroner for et hold.

Program:

Axeltorv den 6. juli kl. 16-21: VM i Straffe

Axeltorv den 7. juli kl. 10-15: Fodboldens dag

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Formand Jens Clemmensen, Tlf. 49 21 15 50, Mail: Jens@fotobutikken.dk

eller bestyrelsesmedlem Kim Backe, Tlf. 26 24 99 39, Mail: kim@backevin.dk